We love mapping!

Partnereink

 

A TopMap Zrt. 2002-ben alakult. 2007 óta a Nav n Go tulajdona. A vállalat fő célja, hogy a világ egyik legnépszerűbb navigációs szoftveréhez biztosítsa Közép-Európában, Közel-Keleten és Dél-Amerikában a pontos térképi adatokat. A TheodoLight Kft. a ViaMap Kft.-vel közösen a világon először forgalmazza ezeket az adatokat és fejleszt rá alkalmazásokat ügyfeleinek.

 

  A ViaMap Kft.-t Sándor Csaba és Márta Gergely alapította 2009-ben elsősorban Intergraph  alapú GIS rendszerek fejlesztésre. Emellett otthonosan mozognak az OpenSourcetechnológiákban is. A GfK Hungáriával közösen pedig üzleti GIS tanácsadással és szoftver forgalmazással (GfK-Geomarketing) foglalkoznak.

Az együttmüködésünk keretében elsősorban térképi adatbázisok és szoftverek forgalmazására és az ezekhez kapcsolodó fejlesztési feladatokra terjed ki. A ViaMap Kft. ügyfelei között találhatjuk többek közt Budapest-Újbuda Önkormányzatát, Törökbálint városát vagy SuperShop Kft-t.

 A ViaMap Kft és a TheodoLight Kft. és a már meglévő ügyfeleink hisznek abban, hogy az adatok térképi alapú megjelenítése komoly üzleti előnyt jelent. Ismerje meg Ön is a GIS rendszerek nyújtotta előnyöket!

 

 A „KHR – Kör” 2007. december 1-jén jött létre három fiatal építész hölgy együttműködéséből. Engedélyezési, kiviteli és tanulmányterveket, belsőépítészeti munkákat, felméréseket készítenek vagy átalakításokat, felújításokat, vagy új épületeket terveznek. Nagy tapasztalatokkal rendelkeznek  műemlékvédelem, akadálymentesítés és épületenergetika területén. A TheodoLight Kft. geodéziai tapasztalatával szerves kiegészítője az építészi projektek végrehajtásának ( tervezési alaptérkép, szomszédos épületek felmérése stb) vagy műemlékek szabatos felmérésének.

 

 

Geo-logika Kft.

A Geo-Logika Kft.-t Gioris Nikolaos (Nikosz :) ) alapította 1991-ben. A cég eleinte főleg kataszteri(földhivatali) munkákat végzett, később azonban kizárólag komoly kivitelezési munkák geodéziai támogatását végezte és végzi a mai napig. A Geo-Logika kft. 20 éves tapasztalta, a folyamatos technológiai megújulásra való törekvése és vezető munkatársainak kiemelkedő tudása ( Várhalmi Zsolt,  Gioris Nikolaos)  kiemelkedő partnerré teszi , mind az innováció és mind az összes nagy tapasztalatot igénylő geodéziai feladat végrehajtása során.